Bliv medlem af Langeskov CK

På Generalforsamlingen afholdt den 20. februar 2024 blev kontingentet for 24-sæsonen fastsat til 600 kr. Så nu er det tid til at indbetale kontingent.

Vil du være medlem af Langeskov CK skal du blot overføre kontingentet til klubkontoen på kontonummer 9570 12785399 (se nærmere instruks nedenfor).

Nye medlemmer bedes desuden sende en mail til langeskovck@gmail.com med dit fulde navn, adresse, mobilnr, email adresse og din fødselsdato (primært af hensyn til tilmedlinger til cykelløb). Så opretter vi dig her på siden, så du kan tilmelde dig til aktiviteter via kalenderfunktionen.

Det er muligt at være passivt medlem af Langeskov CK. Betingelserne fremgår af vores Vedtægter, som kan læses her på siden under Bestyrelse.

Hjælp Kasseren og Revisoren; anfør dit navn m.v. på bankoverførslen

Som Revisionen har anbefalet, skal dit navn (helst fulde navn) fremgå af indbetalingen.

Teamtøj er obligatorisk for nye medlemmer af Langeskov CK

Langeskov CK vil gerne fremstå som en godt organiseret klub. Det betyder, at vi opføre os ordentligt når vi repræsentere klubben og at vi fremstår som en klub ifbm. træninger og til cykelløb. Derfor er det også obligatorisk at anskaffe klubtøj fra Langeskov CK. Vi kører i ALE PRR (super kvalitet) og klubben giver tilskud til et tøjsæt (BIBS, Jersey og Vest) og prisen for medlemmer er 1.173 kr.

Medlem