OPDATERET 6/10 Klubmesterskab og klubfest i Langeskov CK

Vores traditionsrige klubmesterskab med efterfølgende klubfest er som bekendt den 9. oktober. TILMELD DIG SENEST DEN TIRSDAG d. 5/10, så vi kan nå at detailplanlægge begge arrangementer.

Klubmesterskabet vil foregå fra kl. 09:00 til ca. kl. 12. Der vil være forskellige, og måske for nogen, lidt utraditionelle elementer med i årets klubmesterskab. Vi mødes som sædvanligt foran Plan B på parkeringspladsen. Efter klubmesterskabet slutter vi af med en kold udenfor ved Plan B.

Vi kan dog fortælle, at man skal møde op med sin racer og iklædt sit fineste Langeskov CK cykeltøj. Så cykling vil være en del af mesterskabet, men det vil ikke kun være benene som taler denne dag.

Vi kan også løfte sløret for at der vil være elementer som kræver holdarbejde og der vil være elementer, som fordre en individuel præstation:

  • Der er IKKE noget linjeløb!! altså race direkte mod hinanden…
  • Der vil være handicap a’la golf!
  • Der vil være elementer som – ud over cykeldisciplinen – vil udfordre kroppens øverste etage
  • Der vil være 2 forskellige discipliner! (rutelængde hhv. 7 km og 29 km (Sidste distance er afhængig af hvor god man er til at orienterer sig ud fra diverse oplysninger 😉 ); så alle kan være med – også pga. bullet 2!!)
  • En GPS-baseret cykelcomputer er et must for mindst halvdelen af deltagerne – og ditto en mobil med messenger – og vi har et par gps med til udlån.

For at vi opnår succes kræver det, at du tilmelder dig klubmesterskabet nedenfor. Ellers er det ikke muligt for Poul Juul og Karsten Gondesen, at planlægge arrangementets detaljer.


Klubmesterskab lørdag den 09.10.2021

Klubmesterskabstilmelding. Kom glad for det bliver mega sjovt... Med et helt nyskabende og aldrig-set-før mesteskab, som udfordre både ben og knold!

Tilmeldte medlemmer:

Lars Mortensen
Martin Søjbjerg Falkenstrøm
Hans-Henrik Aunbøl
Jan Lindemann
Karsten Gondesen (Arrangør)
Jesper Hansen
Niels Roenning
Grethe Pallisgaard
Michael Andersen
Uffe Holtze
Lene M. Andersen
Andreas Eriksen
Poul Juul Hansen (+ Claes Kroer Simonsen)

Tilmelding er lukket.

Klubfest lørdag aften

OPDATERET: Klubfesten starter kl. 16 og vil foregå i vores ‘Klubhus” hos Kim, Nyborgvej 21 i Langeskov. Der serveres Tapas ca. kl. 18 og klubben er vært ved lidt drikkelse. Der er egenbetaling på 100 kr/deltager +hvad man drikker ud over klubbens beværtning – Fri bar kan købet for blot 50 kr., som ligeledes indbetales til klubbens bankkonto (9570 12785399). Der vil være øl (på fad), vand, vin m.v. som man kan købe til en rimelig pris.


Klubfest i Langeskov CK lørdag den 09.10.2021

Klubfest i vores "Klubhus" hos Kim på Nyborgvej 21 i LA.

Tilmeldte medlemmer:

Karsten Gondesen
Hans-Henrik Aunbøl
Kristian Morbech
Grethe Pallisgaard
Jan Lindemann
Niels Roenning
Jesper Hansen
Lars Mortensen
Martin Søjbjerg Falkenstrøm
Susanne Skyttegaard
Jacob Bonde ((+ Tina))
Kim Svendsen
Michael Andersen
Heidi Hansen
Uffe Holtze
Lene M. Andersen
Jan Hansen
Gunner Soernsen
Andreas Eriksen
Poul Juul Hansen (+ Claes Kroer Simonsen)

Tilmelding er lukket.