Årets klubmesterskab og -fest

Klubmesterskab lørdag den 8. oktober 2022

Så er det igen den tid på året, hvor vi skal have afgjort vores officielle klubmesterskab. I år er det Poul J og Brian F, som har ansvaret for planlægningen. Og uden at løfte for meget af sløret har vi genopfundet vores mesterskab i et lidt justeret format. Vi kan fortælle, at det igen i år indbefatter en cykel og ryttere i cykeltøj og at det foregår fra kl. 09.00 til ca. kl. 11:30, hvor vi slutter af med en “Så er der lagkage, Polle” fra Plan B, hvis ellers vejret er med os.

OG… Mesterskabet er for alle medlemmer og det er bestemt ikke nødvendigvis hurtigste mand, som vinder mesterskabet for igen i år kan vi sige, at andre dele af kroppen også kommer i spil.


KLUBMESTERSKAB 8. oktober 2022.

Vi mødes foran Plan B kl. 09:00 og kører vores traditionsrige KLUBMESTERSKAB. Igen i år har vi genopfundet os selv og mesterkabet. Det bliver sjovt.

Tilmeldte medlemmer:

Poul Juul Hansen
Lars Mortensen
Hans-Henrik Aunbøl
Grethe Pallisgaard
Michael Elgaard
Niels Roenning

Du skal logge ind (eller oprette en konto) for at tilmelde dig denne begivenhed.

Klubfest den 29. oktober 2022

Årets klubfest finder i år sted nogle uger efter klubmesterskabet. Og igen i år har Kim stillet vores “klubhus” til rådighed. Vi starter lige som sidste år kl. 16.00 til en lille forfest inden der serveres en dejlig middag ca. kl. 18. Deltagere betaler 100 kr i egenbetaling, som dækker alle udgifter. Og har man en slat spiritus stående i barskabet kan man sagtens medbring den.

Hvis vejret er til det kan man forestille sig, at formanden mf. arrangerer en hyggetur (i ordets oprindelige mening) rundt på de østfynske skovspor og markvej. Den kan køres på alle slags cykler med en dækbredde fra omkring 33c og op efter. Turen vil blive kørt fra kl. 12:30-14:30 så vi lige kan nå hjem og børste tænder inden klubfesten.


KLUBFEST lørdag den 29. oktober 2022

ÅRETS Klubfest, hvor vi blandt andet skal fejre årets klubmester og ikke at forglemme os alle og hyggen. Igen i år finder det sted hos Kim på Nyborgvej 21. Vi starter kl. 16 og hvis vejret er til det kan man måske forestille sig en hyggetur på Gravel/MTB rundt på de fynske skovstier og markveje fra kl. 13-15 for dem som er til den slags.

Tilmeldte medlemmer:

Poul Juul Hansen
Lars Mortensen
Hans-Henrik Aunbøl
Karsten Gondesen
Kim Svendsen
Grethe Pallisgaard
Niels Roenning

Du skal logge ind (eller oprette en konto) for at tilmelde dig denne begivenhed.