Årets klubmester 2023!

Den 7. oktober 2023 blev LCK klubmesterskabet afholdt på en ca. 52 km rundstrækning syd for Langeskov (Langeskov – Ellested – Gislev – Svindinge – Frørup – Refsvindinge – Langeskov).
Starten gik fra Plan B (Langeskov) kl. 9.00 med 12 modige deltager. Vejret var skyet og temperaturen efterårlige 13 grader med lidt vind.

Konkurrencen

Undervejs på rundstrækningen skulle deltagerne gætte deres tid på 4 passager (Lykkeholmvej / 3,2km, Lamdrupvej / 4,5km, Svendborgvej + Frørupvej / 3,8km og Æblevej / 2,3km).
Ydermere skulle man også svare på spørgsmål i forbindelse med danske deltagere i GIRO’en, Tur De France samt Vuelta’en og deres præstationer.

Reglerne var tydelige!!

Deltagerne blev tydeligt (mener dommerne 😉) gjort opmærksom på at det ikke var tilladt at benytte sig af hverken cykelcomputer, ur eller andet der kunne give oplysninger omkring tid, men ikke desto mindre var der en af deltagerne (vi nævner ikke navne – vel Jan😊) som ikke overholdt dette påbud. Om Pinarello’en kommer i ubalance ved manglende cykelcomputer – må stå i det uvisse. Både konkurrenter og dommer må have sovet i timen da denne forseelse først blev opdaget efter tredje passage. Der var dog ikke tegn på at cykelcomputeren var blevet anvendt – i hvert fald ikke jf. resultatet.

Jägermeister skal der til…

Et andet lille indspark var at der to gange blev budt på en lille Jägermeister (serveret af Kim og tak for det). Dommerne undlod at tage imod tilbuddet af køretekniske hensyn samt for at opretholde ry for at være ubestikkeligt😊.
Om nogle af deltagerne brugte denne lille skænk som doping eller håbede på det modsatte for deres konkurrenter vides ikke.

Motorpacing!

På enkelte passager havde en af deltagerne (og her nævner vi heller ikke navnet – vel Tina😉) forvekslet dommer / start bilen med en følgebil (altså følg med mig). Det var tydeligt at mærke, at man næste ikke kunne vente med at komme i gang.
Efter de fire passager var afholdt, blev deltagerne dirigeret tilbage til Langeskov, så der hos Michael (altså ikke ”Hos Michael”😉) kunne nydes et par grillede pølser (med det hele) samt en øl / sodavand eller flere – optakten til den senere klubfest.

Årets klubmester blev…

Årets klubmester 2023!!

I øvrigt blev Andreas Eriksen klubmester og resultaterne blev som følgende: